Animatie


ANIMATIE - DEMONSTRATIE


Verribelglass promoot hedendaagse glaskunst in België en we doen dit op verschillende manieren.  Eén van de manieren om een breed publiek kennis te laten maken met glasblazen is het organiseren van demonstraties glasblazen.  Met onze mobiele studio rukken we uit en kan er op elk feest of festival een demonstratie glasblazen gegeven worden. 

 

ANIMATIE GLASS SHOW

 

Met onze mobiele studio zijn we zeer flexibel en biedt Veribelglass een zeer unieke animatie aan.  In het verleden werden verschillende culturele activiteiten of evenementen verrijkt met demonstraties glasblazen waarbij het publiek actief aan deelneemt.  Bezoeker of deelnemers blazen onder leiding van ervaren glasblazers hun eerste bel, een unieke ervaring !

 

Tijdens deze animaties glasblazen geven we demonstraties en geven technische informatie indien gewenst (Frans/Nederlands/Duits/Engels).  U maakt kennis met de unieke eigenschappen van heet glas en ervaart de enorme plasticiteit van het materiaal. 
Bekijk de Animaties


Voor meer informatie, contacteer ons:  info@verribelglass.beATELIER BRANDSCHILDEREN - SLUMPING


Ontwerpjes in glas voor kinderen en volwassenen


 


Jongeren informeren en hen de ongelooflijke mogelijkheden van glas tonen, maakt deel uit van onze missie.

Onze mobiele studio maakt het mogelijkheid om op locatie animaties brandschilderen en slumping aan te bieden. 


Kinderen vanaf 8 jaar kunnen werken met glas en originele ontwerpjes bekenden en realiseren.  Onze begeleiders geven kinderen de mogelijkheid om te werken met verschillende kleuren en structuur van glas.  Door de combinaties van kleur en structuur maken kinderen unieke kunstwerkjes waarvan ze het resultaat binnen enkele minuten mee naar huis kunnen nemen. 

 

ATELIER BRANDSCHILDEREN - SLUMPING


Met onze mobiele studio zijn we zeer flexibel en biedt Veribelglass een zeer unieke animatie aan.  In het verleden werden verschillende culturele activiteiten of evenementen verrijkt met een atelier brandschilderen en slumping.   

 

Iedereen kan zijn persoonlijke tekening of ontwerp rechtstreeks op glaspaneel zetten.  Nadien wordt terwijl het publiek toekijkt dit paneel “gekookt” in onze mobiele oven.  Het glas vervormt door de hitte, neemt de vorm aan van de drager waarop het gelegd werd.  Op het einde van het proces wacht en verrassend resultaat.VerriBelGlass zorgt voor de inrichting en het materiaal.


 Bekijk de Animaties


 

Voor meer informatie, contacteer ons: info@verribelglass.be